Kategorier
Jag tänker högt...

Så mycket, så roligt

Mina mer filosofiska inlägg har för stunden tagit en Time Out, för att nu använda ett gammalt beprövat citat från en Toblerone sugen minister som numera är partiledare.

Troligtvis beror denna ofrivilliga time out på att merparten av dygnet 24 timmar används till att starta upp företaget. Så mycket jobb, så roligt. Jag det är så det känns. Äntligen får jag lov att ta tag i alla de där organisatoriska göromålen som tidigare inte hamnat på mitt skrivbord. I nuläget är det mer administrativa rutiner, men jag hoppas och tror att det framgent även kommer att finns utrymme för ett mer strategiskt fokus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.