Till vardags ägnar jag större delen av dagen till att hjälpa personer, företag och organisationer att ta steg framåt, att göra vägval och att fatta beslut. Digitalisering av HR och Lön innebär att jag tillsammans med våra kunder rör oss mot för dem otrampad mark och det finns behov av riktning.

När jag sen befinner mig på hemmaplan så är det som att den förmågan är som bortblåst. Vad är det som gör det så svårt att fatta beslut i det lilla… som vilket pålägg man ska ha på smörgåsen… om jag ska ta skjortan med eller utan ränder (ja, båda är blå så det beslutet slapp jag :)).

Något familjen brukar ha roligt åt… och i bland bli frustrerade över.
Inte konstigt att en av årets julklappar från dem blev denna bok…
Extra roligt att den består av flödesscheman som inte är en allt för ovanlig förekomst i min yrkesroll.