Linda Skugge är tjejen som är ett lysande exempel på hur allt fler, framförallt unga människor, arbetar med sig själv som varumärke. Inte minst genom att synas och verka genom Internet.
För många är Linda Skugge känd som åsiktsmaskin på Expressen. Men sedan en tid tillbaka har hon fixas ett förhållande mellan Webben 2.0 och Gutenberg.

Genom sitt företag Vulkan ger hon dig och mig möjlighet att publicera våra verk till försäljning. För mig har det alltid varit en våt dröm att få publicera mitt eget verk. Till skillnad från Henning Mankell, Liza Marklund, Mons Kallenstoft och Stieg Larsson så ligger inte mitt fokus på spännande svenska kriminalare. Nej, istället vill jag samla mina tankar kring organisation och ledarskap. Typiskt Per säger ni som känner mig. Visst, men sån är jag. Jag har en längre tid haft tanken på att skriva en ledarskapsbok för ungdomar. Jag var själv väldigt ung när jag för första gången blev ordförande och tränare i en förening. Innan jag får allt för mycket distans till ungdomen vill jag samla mina tankar och erfarenheter till nya lovande ledare. Nu ska jag bara först fundera ut hur dygnet kan få 25 timmar så att där blir två timmar över till skrivandet.

Gör som jag, besök VULKAN och bli inspirerad. Skulle du bli före mig så lova att göra releasen på denna blogg så lovar jag att köpta ett exemplar.

Er filosofiske vän som nu funderar i litterära banor…