Jag har länge kämpat emot iPhone och iPad hysterin, just för att det varit en hysteri. Men nu sitter jag här med bägge dessa produkter i min hand… Och jag ska nu möte denna smarta värld med en skeptisk nyfikenhet. Det kunde säkert lika gärna varit Android produkter. Det är egentligen inte produkten utensilier konceptet som jag är nyfiken på. Jag gillar att vara uppkopplad och känner en nyfikenhet inför möjligheten att inhämta information när behöver den. Men ni som känner mig vet att jag ofta funderar över vilken affärsnytta saker och ting kan bidra med. I alla fall när jag går in i min yrkesroll, och den befinner jag mig nästan i dygnet runt. Precis som alla andra tekniker så finns det en barndomsperiod där vi leker och testar oss fram. När vi sedan går in i tonåren börjar vi forma och konkretisera vår inriktning. Lek blir allvar och vi fokuserar mer på nytta än nöje. Jag ser fram emot att få återkomma till detta tema och få delge er mina tankar.

Er filosof vid pennan, förlåt iPaden… Per Joehns